Sunday, August 22, 2010

Lap (the review)

firstly, selamat berpose. gile lama xmenaip kat sini. tah mende yg aku bz pon aku xtau :P
sebelum aku lupa, baik aku setat menaip. lgpon harinie free skit n mood nk menaip pon ader. ok..nk cite pasal review lepas abih lap + sb nk bukak jahit :)
sampai2 aje terus masuk blik doctor. doktor bukak dvd lap tuh tuk sama2 tgk ngn kami. dia explain aper yg dia buat. result? alhamdullilah. terima kasih Allah. semua ok. tiub ok. masalah lain xde. cuma ader minor endo. tuh pon da ok. lain2 yg pelik2? alhamdullilah xde. bersyukur sangat. then doktor soh kami try naturally dalam masa 3-4bulan. xde bantuan pil hormon apepon. mmg naturally la. kalau still xde result, baru dtg semua n proceed to next step. sb prosedur lap nie kan kira mcm membersihkan rahim kite, so baik cuba dulu naturally. hasil bacaan, ramai gaks yg lepas lap berhasil preggie.so, mari kite berusaha. mana tau ada rezeki aku pas lap nie :)
habis sembang2 ngn doktor, pegi bukak jahit plak. nurse pon doakan aku berhasil lepas lap nie. terharu pulak :)

cost harinie : rm10 utk dvd lap. bole tgk byk2 kali kat rumah. rm ? (xingt) utk bukak jahit.

next appointment : kami kasik masa 3bulan je rasanye utk try sendri. kalau xbole, jumpa doktor semula dalam bulan 11 atau 12

purpose : IUI..

Ya Allah, permudahkanlah semuanye...