Wednesday, October 31, 2012

tmpt baru


semakin sihat skrang
syukur

erm..xsampai hati pulak nk tulis ttg pregnancy dkt blog nie
tiap2 kali bkk blog nie, keluar besar2 word TTC tuh
jd, sy bukak blog baru yer
jangan terperanjat. memang kurang sana sini
saya buat pelan2 ye :)

dan sy xmungkin abaikan blog nie juga :)

Monday, October 29, 2012

21

assalamualaikum
lama betul xmenaip
cuma mampu klik blog kwn2 yg lain
baca perkembangan semua org
semua sihat kan :)
oh tahniah jua utk yg dpt good news . ramai TTCian yg da berjaya kan
happy sangat :)

 erm..21w.
utk yg bertanya, ini bkn iui. atau ivf
sy sendiri pon xsangka
alhmdllh atas rezeki ini

seingt sy, spjg di phuket, sy tidak terlalu mengharap
sy mahu bercuti puas2
sehingga mahu melupakan niat utk TTC sampai tahun depan
tahun nie sy mahu habiskn dgn bercuti2
sy makan semua bende yg sy elak dulu
terutama nenas dan air coke. heeee... di sana, 2 bende nie, siap disediakan percuma
so layan saja
hari sy dapati +ve pula, adalah hari yg sama sy mahu tekan 'beli' tuk tiket ke bali
jadi, sy ckp hello bali pd thn yg lain sj nmpknye

dan ya...sy dapati kuasa minda itu sgt penting
sy sgt teruja  utk buat vision board macam BnC tulis di sini tp xsempat
dan utk semua, sila buat ok!
bende nie sgt bagus!

utk semua yg masih berusaha,jgn sedih kalau apa yg diharap masih samar
kita xtahu apa perancangan Allah
hiduplah dgn sebetul2 hidup

byk betul bende yang nk ditaip
tp sangat la tak larat. mahu buat blog baru utk tulis, lg la xde daya
bole sy taip kat sini saja?




Sunday, October 7, 2012

17

17w2d
alhamdullillah 
itu usia kandungan sy harinie
doakan semuanya selamat yer
doakan moga impian kami jd kenyataan
da ya..sy sentiasa doakan kamu semua jua :)