Sunday, November 21, 2010

IU.I vs Acupuncture

2010.7.21 aku buat Lap. harinie 2010.11.7 .
pejam celik pejam celik, rupanye da 4bulan aku buat Lap :) cepat kan masa skrang. dan aku rasa skrang..da sampai masa utk kami pegi next stage.
mmg pada awalnye nk buat IUI terus. tp skrang aku tgh berbelah bagi..nk buat I.u.I atau nk try acupuncture? ader sorang opismate (chinese) aku pernah cite pengalaman dia. dia pegi tmpt acupuncture nie (dkt h0liday plaza, yg aku rasa semua orang tau kat mana sb tmpt nie mmg femes) dan mmg rezeki dia la kan..dia pregnant lepas checkup kat sana.lebey kurang gituh la citenye. so dari dulu, dia mmg suggest aku pegi sana tuk check up. siap fotostatkan aku kad check up dia lagi. baik kan :) senang tuk amik alamat + no hp katanye. dan harinie aku bloghopping and jumpa sorang
blogger yg cuba kaedah nie jugak. masih dalam process. tp aku macam ditarik2 utk mempertimbangkan kaedah yg sama. eh tak tau la.. jap nk pikir lg :)