Wednesday, January 11, 2012

tiga puluh

angka menginjak ke tiga puluh tahun ini
oh..bln sept 2012 nnti (nak jugak..)
dan iya.. masih belum diberi rezeki anak
boleh tak kamu diluar sana xpayah nk mengingatkan aku yg angka 30 itu sudah harus ada anak
paling koman pon satu?

kalau anak itu boleh dibeli, aku da beli 4 yer

sekian.

12 comments:

  1. like ayat last tu ;p

    nana dulu suke ckp " kalau boleh beli anak tu mcm beli comforter kat sogo time sale, dah banyak da anak saye" hehe

    ReplyDelete
  2. suke entri ni..
    ya..menuju 30 juga mac nnt..

    ReplyDelete
  3. Ala apalah ada pd no kn? yg penting kta msh trs bnfs dan dberikan pluang utk menikmati kehidupan..
    Nyahkan jer mnusia2 yg ska sgt nak kepoh2 ttg khidupan org lain,angap jer yg dorg nie mmg admire ngn life kta..*___*

    ReplyDelete
  4. masuk 3 series jugak akhir thn ni...

    ReplyDelete
  5. uih kalau blh dibeli, arini kawen - sok dah sorong troli ke supermarket, nak beli stengah dozen (sedozen kang jenuh pulak!) :P

    ReplyDelete
  6. eka pun... arini ada masyarakat sekeliling yg bt eka sedih tentang isu anak.sob sob

    ReplyDelete
  7. Belum sept lagik...masih 29 :-) heheheheh

    ReplyDelete
  8. Kite serupa,this year masuk 30..dah mula rasa cam tua jer..;)

    ReplyDelete
  9. sy da msk 31 thn ni..huhuhu..still b2 lg..azam thn ni, nk b3 plak..

    ReplyDelete
  10. saya dpt first anak umur 38. insyaAllah....adik kena sabar...

    ReplyDelete
  11. sabar ye kak....saya pun dh nak masuk umur 29 tahun tahun ni...masih berdua, tapi tetap mengharap kehadiran yang satu tu...

    ReplyDelete
  12. sy pon menuju angka ke 30 july ini..kawen da 3thn, masih xde rezeki lg..sy pon kalau la anak tu boleh d beli memang sy beli 5 sbb target 5 org haha tp tetap nan ado..

    ReplyDelete