Monday, October 29, 2012

21

assalamualaikum
lama betul xmenaip
cuma mampu klik blog kwn2 yg lain
baca perkembangan semua org
semua sihat kan :)
oh tahniah jua utk yg dpt good news . ramai TTCian yg da berjaya kan
happy sangat :)

 erm..21w.
utk yg bertanya, ini bkn iui. atau ivf
sy sendiri pon xsangka
alhmdllh atas rezeki ini

seingt sy, spjg di phuket, sy tidak terlalu mengharap
sy mahu bercuti puas2
sehingga mahu melupakan niat utk TTC sampai tahun depan
tahun nie sy mahu habiskn dgn bercuti2
sy makan semua bende yg sy elak dulu
terutama nenas dan air coke. heeee... di sana, 2 bende nie, siap disediakan percuma
so layan saja
hari sy dapati +ve pula, adalah hari yg sama sy mahu tekan 'beli' tuk tiket ke bali
jadi, sy ckp hello bali pd thn yg lain sj nmpknye

dan ya...sy dapati kuasa minda itu sgt penting
sy sgt teruja  utk buat vision board macam BnC tulis di sini tp xsempat
dan utk semua, sila buat ok!
bende nie sgt bagus!

utk semua yg masih berusaha,jgn sedih kalau apa yg diharap masih samar
kita xtahu apa perancangan Allah
hiduplah dgn sebetul2 hidup

byk betul bende yang nk ditaip
tp sangat la tak larat. mahu buat blog baru utk tulis, lg la xde daya
bole sy taip kat sini saja?




10 comments:

  1. Congrats dear! Alhmdulillah seronok tgk kwn2 dh bjaya. Besnye slalu pg holiday. I need one too!
    Sy pun ttcian gk.. :)


    haveyoufoundonewomb.blogpost.com

    ReplyDelete
  2. boleh boleh.taip je kat sini.. jap je dah 21 ye.. smoga sihat dan selamat segalanya yaw

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..terasa mcm kite plak yg pegnen..jaga diri lelok ye.. :-)

    ReplyDelete
  4. JD ~ tak larat menulis ye...hehe...sy perasan yang ramai blogger yang berjaya preggy lately berlaku secara natural la...so tak semestinya kena guna medication etc...in fact, adik sy pun skg tgh ttc lagi, sy xbagi die jupe dr dl...takut dr tu bagi medication etc...jaga pemakanan je yg penting...

    tp mmg dah ur rezeki dah tertulis tu, siap minum coke n nanas lagi...take care ok dear...

    ReplyDelete
  5. cepat betul masa berlalu kan.. harap2 semua nya baik2 saja

    ReplyDelete
  6. so sekarang i dah jumpa 3 orang blogger TTC yang mengakui the mind setting can boost fertility, thank you for inspiring us..! selama ni baca dari blog2 wanita dari luar negara tentang mereka yg conceive despite ada banyak infertility problem so bila baca kawan2 sendiri mengakui the same thing, excitednyaaaa.

    Vision Board tu kan, I asyik kumpul gambar je, tapi menampalnya belum lagi..haha..ada juga yang i download pastu simpan dalam phone, tiap2 malam sebelum tidur tersengih sorang2 tengok gambar twins comel..

    cerita tau macamana mind power yang u amalkan..bila ada testimoni lagi teruja rasanya..

    ok, take care ya....

    ReplyDelete
  7. congratz JD!!!! so happy for u ..syukur Alhamdulillah...pls just continue wrting here..senang x payah follow other blog..hehe teruk kan!

    ReplyDelete
  8. teruskan menaip JD..
    take care (^_^)

    ReplyDelete
  9. Huuu... i need a vacation too!!! hahaha... kena lari jap dari routine

    www.haveyoufoundonewomb.com

    ReplyDelete
  10. im so happy reading blog kwn2 TTC yg dah TTC for quite a long time then finally conceived naturally. suka sgttt..hugs to you JD!! congratulations again!! :D

    ReplyDelete