Sunday, September 18, 2011

bio_dex

td g open house ader sorang akak tuh tanye aku da try bio.dex ker

aku pon jwp 'belum'

err..

errr..

terus terang aku ckp, aku xterbukak hati nk try produk nie lg.
walau da sejuta kali aku baca testimoni pengguna produk nie yg aku xtau strategi pemasaran ke atau kisah benar (tp aku rs kisah betul :) )
diajukan soalan ulangan da guna atau belum produk nie.
direkemen utk gunakan produk nie (kuasa pemasaran mereka yg meluas, jd semua orang tau kewjudan produk nie. xberjaya hamil = bi0dex penyelesaiannya)
entah yer..belum terbukak hati nk cuba barangkali. sy usaha cara lain dulu yer.
mungkin bkn harinie nie. bkn dalam masa terdekat nie. tp mana tau esok lusa aku akan cuba :)

kamu yg membaca, pernah cuba?

9 comments:

  1. xpernah cuba gak... tak terbuka hati nak try pun before this walaupun ramai cadangkan

    ReplyDelete
  2. pernah... dan menyebabkan period saya tak menentu... 4 bulan camtuh... terus stop... ngee... tak serasi kot

    ReplyDelete
  3. JD,
    Pernah cuba for 3 months, tapi x berjaya sepenuhnya (sebab berjaya turunkan berat badan jer...). Tapi stop after that since x mampu nk teruskan dari segi ongkosnya... :-)

    ReplyDelete
  4. lady mira : tuh la,insyaAllah akan try jugak kan. tp takat harinie lom smpi seru nye lagi :)

    AA : 4bln lama tuh. da lepas tahap wajib cuba (3bln). kalau org tanye da bole jwp 'da cuba produk tu tp xserasi'. lom sampai rezeki kan AA. kite usaha lagi ;)

    ST : mahal kan brg2 dia. tp dpt turunkan berat da ok jugak kan. nie kalau aku mkn nie semakin melidi la nmpknye.xper. lain org lain respon :)

    ReplyDelete
  5. xpenah..belum terasa nk try pun.

    husband penah tny nk try atau tak w/out knowing ape fungsinya and how much it cost us.even my mum pun penah tanya.

    for me,saya tak berani nak makan pil sebarangan without advice doctor.sbb kite tak nampak apa efek/berlaku kt dlm badan kite.

    just my 2 cents view..

    ReplyDelete
  6. tu la tu.
    Kekda tak ter try pun lagi.
    Satu sbb rasa mcm Biodex ni sama cam MLM nyer strategi ke menda.
    Satu mmg mahal kan, dah tu tak bleh try skali je. Mkn mesti dlm 2,3 bln.
    Udah2 la tu, terai yg mudah2 je la dulu. Huhu

    ReplyDelete
  7. prnh nak try. tp akak yg jual tu kata ramai yg beli, x bg feedback pon. jd x tau berjaya ke tak. so, akak tu rekemen produk DCL. sbb ramai yg beli dgn dia bg feedback positive. tp, saya blm cuba..kewangan lom mengizinkan. tmbh2 pas2 raya ni kan..1 set DCL tu dlm RM250..tolak hga pos.

    ReplyDelete
  8. Pernah try. 2 bulan lebih, masih ada lagi sakibakinya. Itu ini tak habis. Negehhehee...sbb tu tak berjaya kot. Memandangkan kosnya besar, saya rasa kalau nak cuba kena pasang tekad betul2, dan cari masa yang anda kurang busy, sebab makannya bertiming....biodex+hectic life---tak compatible langsung.

    ReplyDelete
  9. aku stuju ngn mrs shizni,mmg kalau nk makan, perlukan tekad yg btol2. kalau x mmg culas aje la.

    leeda : ohh akak tuh mesti agen DCL nie :P

    kekda: biodex tu MLM ker? x kot. tp brg2 dia mmg mahal2. mahal= bagus?

    myself : a'a bab2 makan nie mmg seram skit. tp kdg2 gamble jgk. terpaksa buat eksperimen kat diri sendiri (T__T)

    ReplyDelete