Saturday, December 3, 2011

2012

xsampai 2minggu pon
tp terasa lamaaaaaaa sangat x tulis dekat sini

sy berehat. masih menunggu habis darah keluar.
tak ada apa nk update. tuh yg blog ni senyap aje :)

lg bape hari nk habis 2011 kan. kejap nya laa...
2012 diharap mendtgkan lebih bahagia
tentang TTC, sy plan macam nie utk 2012 :
1. makan fertilaid dalam 4bln. sbnrnya nk makan chinese herb. tp DH lebih prefer fertilaid. lgpon, fertilaid harituh blom habis lg. xmo bazir :)
2. pergi berurut
3. darul shifa'
4. dalam bulan 6, sy setat iui semula. lambat sgt?
sbnrnya, january akan mula keje tmpt baru. allah kasik rezeki ni pd sy. syukur :)
tempat baru. kerja baru. boss baru. performance kene tip top kan.
sebab tuh aku xmula iui pada awal 2012. mahu catch up dan kerja kuat2. bila semua da pandai, baru bole planning iui. :)

2012 mmg aku nk buat perubahan dalam hidup.
sb tu aku tukar kerja wpon keje skrang sudah ok
aku make over rumah supaya ada tenaga baru buat kami
aku berazam utk amalkan diet yg betul + seimbang (kurus sgt aku nie. huhu)

aku berdoa agar perjalanan hidup aku pd 2012 berjalan lancar
aku berdoa agar rezeki aku dimurahkan terutama rezeki anak
aku berdoa agar aku akan selalu diberikan kekuatan spjng perjlnn TTC

2012, kamu kene baik dgn sy ok? ;)

5 comments:

  1. Betul la... Kejap je masa berlalu... I doakan yg terbaik for u and hubby in 2012 & beyond :-) good luck kat tmpt baru eh!

    ReplyDelete
  2. insyaallah ada rezeki yang lagi baik yang ALLAH sudah aturkan.....amin

    kita berdoa n berusaha lagi kuat ya dear

    moga pahit ada manisnya

    ReplyDelete
  3. All the best darling... semoga tahun baru memberi semangat dan kekuatan baru kepada JD dan semua kawan2 ttc kita

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya yer.. anyway rindu sgt ngan life kat JB.. walaupun tak se-havoc KL tu yang paling dirundui..nak-nak kerja berdepan dgn laut tenang je rase

    ReplyDelete
  5. ST : thanks! :)

    pn susu : a'a insyaAllah sy sentiasa berdoa dan berusaha. harap xputus asa

    lady mira : thanks mira. xsaba nk tgk anak mira!

    cinta : hehe..senang2 dtg la rumah. KL paling havoc kn. semua ada. tp mahalnya kt sana ;)

    ReplyDelete