Wednesday, July 13, 2011

Fertilaid.


sedang berkira2 utk mencuba product nie. sedang mengumpul ilmu dan membaca review. ader cerita utk diikongsi ttg ini?

updated 14/7 :
da lama tgk org order ubat nie. skrang baru terbukak hati utk mencuba. terasa nk makan ubat nie sebab byk sangat dengar review yg fertilaid nie bole regulatekan period (period aku skrang dalam 30-32). bagus tuk org yg ader PCOS (yg nie aku xde). tp yg buat aku rasa nk mencuba sangat ialah sebab function dia ialah stabilkan hormon, so masa subur, selalunya kan kita akan dapat detect dengan kehadiran cervical mucus kan. kalau sebelum nie sedikit, mungkin lepas makan bole byk skit. camtu. so kita lebih perasan. lebih usaha selepas itu. tapi semua depend pada macam mana badan kita terima. lain orang kan lain :) jom cuba mau? nanti kalau da beli, lepas pakai, baru bole buat review penuh :) oh, xbole dimakan kalau ader ambil ubat hormon yg lain cthnya clomid yer.

utk info lebih panjang dan lebih berilmiah bole google atau baca kat cni
nk beli? dari cni atau cni. atau ramai org tgh bole belikan. skrang da mudah.
utk lebih berkeyakinan, sila rujuk doktor pakar.

oh..dia jugak ader utk suami. dikatakn sesuai tuk suami yg ader low count sperm.

7 comments:

  1. Uih... x pernah la pulak dengor ni...

    ReplyDelete
  2. fertilaid ni mana nak cari farmasi ke?

    ReplyDelete
  3. sweettooth : jrang dengar sb ubt nie xde kat cni. selalu sape yg nk makan, kene kirim org2 dok obesee / beli online dari website dorang. skrang cam da ader org jual kt cni. da senang :)

    mahujadiibu: erm..farmasi cam xpernah nmpk plak. xtau plak kalau xperasan. beli online je la. kita baca2 kat website dia dulu k. amik info dlu :)

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan :) ktmana ble dptkan produk tu yer..mcm berminat la..sbb fika ni ada pcos..

    ReplyDelete
  5. skrang online da byk jual. try reki2 rega mana murah yer :)

    ReplyDelete
  6. okies..selamat ke ni? huhu.lepas ke MAL kementerian kesihatan?byk tanya daa

    ReplyDelete
  7. salam kenal. A'ah,saya pn dh bbrp minggu duk buka wbsite jual ni.Mmg teringin sgt nk beli.Tp en.B plak x bg lampu hijau,sbb takut x diiktiraf kementerian kesihatan..tp sy mmg rasa nak cuba sgt2..

    ReplyDelete